Byens Hegn

Planter og Plankeværk på Byens Hegn ved trianglen -Fælledparken 2013

Når metroen er færdigbygget vil den bidrage til, at mindske luftforeningen i byen. Når det sker, kan vi have en større plantediversitet i byen. Derfor værket Planter og Plankeværk opsat på Metrohegnet på Trianglen ind mod Fælledparken.

udsmykning, Maegaard

Udsmykningen på plankeværket skal minde folk om, at det er en forbedring af miljøet i byen der arbejdes på bag plankeværkerne. I mit forslag har jeg arbejdet med begreberne dekoration og udsmykning. Fra vi mennesker begyndte at bygge har vi dekoreret vores bygninger,udsmykning, Maegaard blandt andet for at fortælle hvem vi er. Jeg vil fortæller om visionen om et bedre miljø gennem dekorationen. Min udsmykning er 32m den består af malede blomster på stribet baggrund. I midten af hver blomst vil ståle lys ud. Strømmen kommer fra solpaneler.

udsmykning, Maegaard

udsmykning, Maegaardudsmykning, MaegaardP1120695sommer

Jeg indrager solcellelamper da det ligger i tråd med det renere miljø som metroen vil skabe når den er færdig bygget. Blomsterne tiltager i styrke når nogen bevæger sig i nærheden. Det er borgerne der får lyset i værket til at skifte intensitet .

Der bliver bygget i flere år på at få Metroen færdig, og undervejs vil der være stor gener forbundet med byggeriet, udsmykningen med det bevægelige lys håber jeg vil være til glæde for Østerbros borgere så længe byggeriet står på.

udsmykning, MaegaardSkt. Kjelds Kvarter skal jo også til at være en klima venlig bydel, så Planter og Plankeværk passer godt ind i Østerbros image.

hele værket 26

 

9

 

20140827_160418sommer

 

udsmykning, Maegaard

udsmykning, Maegaard

 

20131111_182518forbedret

 

aten

udsmykning, Maegaard