Det syngende hus

 

Det syngende hus

et konkurrence forslag

Jeg har taget udgangspunkt i at visualiserer lydbølger, at lave et billede hvor lyd bruges til at kommunikerer mellem mennesker, Lyd forplanter sig, lyd er svært at spærre inde. Fysikeren Stephen Hawking sagde: I millioner af år levede menneskerne som dyr, så skete der noget der frigjorte vores fantasi, vi lærte at tale, og alt hvad vi skal gøre er at vi skal blive ved med at tale.

I mit værk Det syngende hus, har jeg lavet et billeder der handler om kommunikation, om glæden ved at synge sammen, et billede hvor nogen taler- synger måske ikke helt i samme toneart, men de befinder sig godt ved at udtykke sig.

Et billede i det offentlige rum, skal forholde sig til meget, dem der kommer der dagligt, dem der går forbi, og dem der suser forbi. Værket skal forholde sig til det omgivende landskab/arkitekturen. Et gavlmaleri bliver omgivelserne tvunget til at leve med. På et museum/galleri der vælger du selv om du vil deltage. I værket Det syngende hus, lægger jeg vægt på at give alle der kommer forbi en oplevelse både for dem der bor der og skal kunne leve med værket længe, og dem der der kommer susende forbi.